TAILYSMATE

Αποκλεισμός χρήστη

Ανοίξτε το προφίλ ή τη συνομιλία και επιλέξτε Αποκλεισμός. Δεν θα βλέπετε ο ένας τον άλλον, δεν θα μπορεί να σας γράψει και μια κοινή Οικογένεια λήγει.

Δεν ειδοποιείται. Αναιρείτε τον αποκλεισμό από το Αποκλεισμένοι λογαριασμοί.

Απόρρητο και ασφάλεια

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια;

Γράψτε μας — συνήθως απαντάμε μέσα σε λίγες ημέρες: [email protected]