TAILYSMATE

Blokkere noen

Åpne profilen eller chatten, og velg Blokker. Dere ser ikke hverandre, personen kan ikke skrive til deg, og en felles Familie opphører.

Personen får ikke beskjed. Opphev blokkeringen i Blokkerte kontoer.

Personvern og sikkerhet

Trenger du fortsatt hjelp?

Skriv til oss – vi svarer vanligvis innen noen dager: [email protected]