Mengurus persetujuan saya
Persetujuan pilihan — seperti e-mel atau pemberitahuan promosi dan berkongsi lokasi perjalanan — terdapat di Tetapan › Privasi › Persetujuan. Mematikannya tidak sekali-kali menjejaskan akaun anda.
Menarik balik persetujuan berkongsi perjalanan serta-merta menghentikan perkongsian langsung.