İzinlerimi yönetmek
Tanıtım e-postaları veya bildirimleri ve yürüyüş konumunu paylaşma gibi isteğe bağlı izinler Ayarlar › Gizlilik › İzinler bölümündedir. Bunları kapatmak hesabını asla etkilemez.
Yürüyüş paylaşımı iznini geri çekmek, canlı paylaşımı hemen durdurur.