Изтриване на профила ми
Отидете в Настройки › Център за акаунти › Собственост и контрол на акаунта › Изтрий акаунта. Профилът се скрива веднага и се изтрива окончателно след 30 дни. За да отмените, влезте в рамките на 30 дни.
Някои записи се пазят по-дълго само когато законът го изисква (например записи за покупки или журнали за сигурност). Изтриването на профила не прекратява абонамента в магазина.