Smazání účtu
Přejděte do Nastavení › Centrum účtu › Vlastnictví a správa účtu › Smazat účet. Účet se hned skryje a po 30 dnech se trvale smaže. Pro zrušení se do 30 dnů přihlaste.
Některé záznamy se uchovávají déle jen tehdy, když to vyžaduje zákon (např. záznamy o nákupech nebo bezpečnostní protokoly). Smazání účtu nezruší předplatné v obchodě.