Slet min konto
Gå til Indstillinger › Kontocenter › Kontoejerskab og kontrol › Slet konto. Kontoen skjules straks og slettes permanent efter 30 dage. Log ind inden for 30 dage for at annullere.
Nogle oplysninger gemmes kun længere, når loven kræver det (fx købsoplysninger eller sikkerhedslogge). At slette kontoen opsiger ikke et butiksabonnement.