Διαγραφή του λογαριασμού μου
Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις › Κέντρο λογαριασμών › Ιδιοκτησία και έλεγχος λογαριασμού › Διαγραφή λογαριασμού. Ο λογαριασμός κρύβεται αμέσως και διαγράφεται οριστικά μετά από 30 ημέρες. Για ακύρωση, συνδεθείτε μέσα σε 30 ημέρες.
Κάποιες εγγραφές διατηρούνται περισσότερο μόνο όταν το απαιτεί ο νόμος (π.χ. αγορές ή αρχεία καταγραφής ασφαλείας). Η διαγραφή του λογαριασμού δεν ακυρώνει τη συνδρομή του καταστήματος.