Tilin poistaminen
Siirry kohtaan Asetukset › Tilikeskus › Tilin omistus ja hallinta › Poista tili. Tili piilotetaan heti ja poistetaan pysyvästi 30 päivän kuluttua. Kirjaudu sisään 30 päivän kuluessa peruaksesi.
Joitakin tietoja säilytetään pidempään vain, kun laki sitä vaatii (esim. ostotiedot tai tietoturvalokit). Tilin poistaminen ei peru kaupan tilausta.