A fiókom törlése
Lépj ide: Beállítások › Fiókközpont › Fiók tulajdonlása és irányítása › Fiók törlése. A fiókod azonnal rejtetté válik, és 30 nap után véglegesen törlődik. A visszavonáshoz jelentkezz be 30 napon belül.
Egyes adatokat csak akkor őrzünk tovább, ha a törvény előírja (például vásárlási adatok vagy biztonsági naplók). A fiók törlése nem mondja le az áruházi előfizetést.