Memadam akaun saya
Pergi ke Tetapan › Pusat Akaun › Pemilikan dan kawalan akaun › Padam akaun. Akaun anda serta-merta disembunyikan dan dipadam secara kekal selepas 30 hari. Log masuk dalam tempoh 30 hari untuk membatalkan.
Sesetengah rekod disimpan lebih lama hanya jika diwajibkan undang-undang (contohnya rekod pembelian atau log keselamatan). Memadam akaun tidak membatalkan langganan kedai.