Slette kontoen min
Gå til Innstillinger › Kontosenter › Kontoeierskap og kontroll › Slett konto. Kontoen skjules straks og slettes permanent etter 30 dager. Logg inn innen 30 dager for å avbryte.
Noen opplysninger lagres lenger bare når loven krever det (for eksempel kjøpsopplysninger eller sikkerhetslogger). Å slette kontoen sier ikke opp et butikkabonnement.