Usuwanie konta
Przejdź do Ustawienia › Centrum kont › Własność konta i kontrola › Usuń konto. Konto zostanie od razu ukryte i trwale usunięte po 30 dniach. Zaloguj się w ciągu 30 dni, aby anulować.
Niektóre zapisy są przechowywane dłużej tylko wtedy, gdy wymaga tego prawo (np. zakupy lub dzienniki bezpieczeństwa). Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji w sklepie.