Zmazanie účtu
Prejdite do Nastavenia › Centrum účtu › Vlastníctvo a správa účtu › Vymazať účet. Účet sa hneď skryje a po 30 dňoch sa natrvalo zmaže. Na zrušenie sa do 30 dní prihláste.
Niektoré záznamy sa uchovávajú dlhšie len vtedy, keď to vyžaduje zákon (napr. záznamy o nákupoch alebo bezpečnostné protokoly). Zmazanie účtu nezruší predplatné v obchode.