Запазване на дома ми
В Настройки за поверителност › Поверителност на разходката можете да запазите дома си, за да ви напомня приложението да приключите разходката, когато се върнете. То никога не я приключва само.
Домът ви остава само за вас: никога не се показва на други, а районът около него винаги е скрит при споделени разходки. Можете да го изчистите по всяко време.