Uložení polohy domova
V Nastavení soukromí › Soukromí procházek můžete uložit domov, aby vám aplikace po návratu připomněla ukončit procházku. Sama ji nikdy neukončí.
Váš domov zůstává jen vám: nikdy se nezobrazuje ostatním a jeho okolí je při sdílených procházkách vždy skryté. Můžete ho kdykoli vymazat.