Gem min hjemadresse
I Privatlivsindstillinger › Gåtursprivatliv kan du gemme dit hjem, så appen minder dig om at afslutte turen, når du er tilbage. Den afslutter aldrig en tur af sig selv.
Dit hjem bliver hos dig: det vises aldrig for andre, og området omkring er altid skjult på delte ture. Du kan rydde det når som helst.