Kodin sijainnin tallentaminen
Kohdassa Yksityisyysasetukset › Lenkin yksityisyys voit tallentaa kotisi, jotta sovellus muistuttaa lopettamaan lenkin palatessasi. Se ei koskaan lopeta lenkkiä itse.
Kotisi pysyy sinulla: sitä ei näytetä muille, ja sen ympäristö on aina piilotettu jaetuilla lenkeillä. Voit tyhjentää sen milloin vain.