Az otthonom mentése
A(z) Adatvédelmi beállítások › Séta adatvédelme részben elmentheted az otthonodat, így az app emlékeztet a séta befejezésére, amikor hazaérsz. Magától soha nem fejezi be a sétát.
Az otthonod nálad marad: soha nem mutatjuk másoknak, és a környéke megosztott sétáknál mindig rejtve van. Bármikor törölheted.