Menyimpan lokasi rumah
Dalam Tetapan privasi › Privasi jalan-jalan anda boleh menyimpan rumah supaya aplikasi mengingatkan anda untuk menamatkan perjalanan apabila pulang. Aplikasi tidak sekali-kali menamatkan perjalanan sendiri.
Rumah anda kekal milik anda: tidak dipaparkan kepada orang lain, dan kawasan sekitarnya sentiasa disembunyikan dalam perjalanan yang dikongsi. Boleh dipadam bila-bila masa.