Zapisywanie lokalizacji domu
W Ustawienia prywatności › Prywatność spacerów możesz zapisać dom, aby aplikacja przypominała o zakończeniu spaceru po powrocie. Nigdy nie kończy spaceru sama.
Twój dom zostaje przy tobie: nigdy nie jest pokazywany innym, a obszar wokół niego jest zawsze ukryty podczas udostępnianych spacerów. Możesz go wyczyścić w każdej chwili.