Salvarea locației de acasă
În Setări de confidențialitate › Confidențialitatea plimbărilor îți poți salva casa, iar aplicația îți amintește să închei plimbarea când te întorci. Nu încheie niciodată singură o plimbare.
Casa ta rămâne doar la tine: nu e afișată niciodată altora, iar zona din jur e mereu ascunsă la plimbările distribuite. O poți șterge oricând.