Uloženie polohy domova
V Nastavenia súkromia › Súkromie prechádzok môžete uložiť domov, aby vám aplikácia po návrate pripomenula ukončiť prechádzku. Sama ju nikdy neukončí.
Váš domov zostáva len vám: nikdy sa nezobrazuje ostatným a jeho okolie je pri zdieľaných prechádzkach vždy skryté. Môžete ho kedykoľvek vymazať.