Tilin muuttaminen yksityiseksi
Ota ”Yksityinen tili” käyttöön kohdassa Yksityisyysasetukset. Silloin vain hyväksytyt seuraajat näkevät tavalliset julkaisusi ja Tailiesisi; uusista seuraamisista tulee pyyntöjä.
Kadonneet ja löydetyt- sekä adoptioilmoitukset pysyvät julkisina, jotta ne voivat auttaa. Samassa paikassa hallitset viestejä, merkitsemistä ja paikallaolotilaa.