Zprávy od hlídače
Hlídač může z téže stránky posílat krátké poznámky a fotky a vy dostanete upozornění. Fotky jsou soukromé: vidíte je jen vy a členové rodiny přes odkazy, které přestanou fungovat zhruba po dvou dnech.
Zprávu můžete smazat. Zprávy a fotky se automaticky smažou 7 dní po skončení karty (nebo když smažete mazlíčka či účet).