Opdateringer fra dyrepasseren
Dyrepasseren kan sende korte noter og fotos fra den samme side, og du får en notifikation. Fotos er private: kun du og dine familiemedlemmer ser dem via links, der holder op med at virke efter cirka to dage.
Du kan slette en opdatering. Opdateringer og fotos slettes automatisk 7 dage efter, at kortet er udløbet (eller når du sletter dyret eller din konto).