Päivitykset hoitajalta
Hoitaja voi lähettää samalta sivulta lyhyitä muistiinpanoja ja kuvia, ja saat ilmoituksen. Kuvat ovat yksityisiä: vain sinä ja perheenjäsenesi näette ne linkeillä, jotka lakkaavat toimimasta noin kahdessa päivässä.
Voit poistaa päivityksen. Päivitykset ja kuvat poistetaan automaattisesti 7 päivää kortin päättymisen jälkeen (tai kun poistat lemmikin tai tilisi).