Oppdateringer fra dyrepasseren
Dyrepasseren kan sende korte notater og bilder fra den samme siden, og du får et varsel. Bilder er private: bare du og familiemedlemmene dine ser dem, via lenker som slutter å virke etter omtrent to dager.
Du kan slette en oppdatering. Oppdateringer og bilder slettes automatisk 7 dager etter at kortet er avsluttet (eller når du sletter dyret eller kontoen din).