Wiadomości od opiekuna
Opiekun może wysyłać krótkie notatki i zdjęcia z tej samej strony, a ty dostajesz powiadomienie. Zdjęcia są prywatne: widzisz je tylko ty i członkowie rodziny, przez linki, które wygasają po około dwóch dniach.
Wiadomość możesz usunąć. Notatki i zdjęcia są usuwane automatycznie 7 dni po zakończeniu karty (lub po usunięciu zwierzaka albo konta).