Превръщане на профил във възпоменателен
Отворете менюто на профила на любимеца и изберете възпоменателната опция. Можете да добавите датата (използва се само за незадължително напомняне на годишнината) и да съобщите на приятелите в Pack и последователите с едно тихо съобщение.
Нищо не се случва по погрешка: можете да отмените възпоменателния режим в рамките на 30 дни.