Změna profilu na vzpomínkový
Otevřete nabídku profilu mazlíčka a zvolte vzpomínkovou možnost. Můžete přidat datum (použije se jen pro volitelnou připomínku výročí) a dát vědět přátelům v Pack a sledujícím jednou tichou zprávou.
Nic se nestane omylem: vzpomínkový režim můžete do 30 dnů vrátit.