Μετατροπή προφίλ σε προφίλ μνήμης
Ανοίξτε το μενού του προφίλ του κατοικιδίου και επιλέξτε την επιλογή μνήμης. Μπορείτε να προσθέσετε την ημερομηνία (χρησιμοποιείται μόνο για προαιρετική υπενθύμιση επετείου) και να ενημερώσετε φίλους στο Pack και ακόλουθους με ένα διακριτικό μήνυμα.
Τίποτα δεν γίνεται κατά λάθος: μπορείτε να αναιρέσετε τη λειτουργία μνήμης μέσα σε 30 ημέρες.