Profiilin muuttaminen muistoprofiiliksi
Avaa lemmikin profiilin valikko ja valitse muistovaihtoehto. Voit lisätä päivämäärän (käytetään vain valinnaiseen vuosipäivämuistutukseen) ja kertoa Pack-ystäville ja seuraajille yhdellä hiljaisella viestillä.
Mitään ei tapahdu vahingossa: voit perua muistotilan 30 päivän kuluessa.