Zmiana profilu w profil pamięci
Otwórz menu w profilu zwierzaka i wybierz opcję pamięci. Możesz dodać datę (używaną tylko do opcjonalnego przypomnienia o rocznicy) i powiadomić przyjaciół z Pack oraz obserwujących jedną cichą wiadomością.
Nic nie dzieje się przypadkiem: tryb pamięci możesz cofnąć w ciągu 30 dni.