Dezactivarea linkului pentru pet sitter
În Card pentru pet sitter, atinge dezactivează linkul. Pagina nu mai funcționează imediat pentru nimeni dintre cei care au linkul.
Linkul expiră și singur la data aleasă. Poți distribui un link nou oricând ai nevoie.