TAILYSMATE

Bloker nogen

Åbn profilen eller chatten, og vælg Bloker. I ser ikke hinanden, personen kan ikke skrive til dig, og en fælles Familie ophører.

Personen får ikke besked. Ophæv blokeringen i Blokerede konti.

Privatliv & sikkerhed

Brug for mere hjælp?

Skriv til os – vi svarer som regel inden for et par dage: [email protected]