Privat browsing
Med Tailysmate+ kan du slå “Privat browsing” til i Privatlivsindstillinger. Mens det er slået til, vises du ikke blandt de besøgende på profiler, du ser.
Det gælder begge veje: når du browser privat, kan du heller ikke se dine egne besøgende.