TAILYSMATE

Blokowanie kogoś

Otwórz profil lub czat i wybierz Zablokuj. Przestaniecie się widzieć, ta osoba nie napisze do ciebie, a wspólna Rodzina się zakończy.

Osoba nie dostaje powiadomienia. Odblokujesz ją w Zablokowane konta.

Prywatność i bezpieczeństwo

Nadal potrzebujesz pomocy?

Napisz do nas — zwykle odpowiadamy w ciągu kilku dni: [email protected]