Prywatne przeglądanie
Z Tailysmate+ możesz włączyć „Przeglądanie prywatne” w Ustawienia prywatności. Gdy jest włączone, nie pojawiasz się wśród odwiedzających profile, które oglądasz.
Działa to w obie strony: podczas prywatnego przeglądania nie widzisz też własnych odwiedzających.