Správa souhlasů
Volitelné souhlasy – například propagační e-maily či upozornění a sdílení polohy při procházce – najdete v Nastavení › Soukromí › Souhlasy. Jejich vypnutí nikdy neovlivní váš účet.
Odvoláním souhlasu se sdílením procházky se okamžitě zastaví veškeré živé sdílení.