TAILYSMATE

Soukromé prohlížení

S Tailysmate+ můžete zapnout „Soukromé prohlížení“ v Nastavení soukromí. Když je zapnuté, nezobrazíte se mezi návštěvníky profilů, které si prohlížíte.

Platí to oboustranně: při soukromém prohlížení neuvidíte ani své návštěvníky.

Soukromí a bezpečnost

Potřebujete ještě pomoc?

Napište nám – obvykle odpovídáme do několika dnů: [email protected]