A hozzájárulásaim kezelése
Az opcionális hozzájárulások – például a promóciós e-mailek vagy értesítések és a séta helyének megosztása – itt találhatók: Beállítások › Adatvédelem › Hozzájárulások. Kikapcsolásuk soha nem érinti a fiókodat.
A sétamegosztás hozzájárulásának visszavonása azonnal leállít minden élő megosztást.