Privát böngészés
Tailysmate+-szal bekapcsolhatod a(z) „Privát böngészés” lehetőséget a(z) Adatvédelmi beállítások részben. Amíg be van kapcsolva, nem jelensz meg az általad nézett profilok látogatói között.
Ez kölcsönös: privát böngészés közben a saját látogatóidat sem látod.