Správa súhlasov
Voliteľné súhlasy – napríklad propagačné e-maily či upozornenia a zdieľanie polohy pri prechádzke – nájdete v Nastavenia › Súkromie › Súhlasy. Ich vypnutie nikdy neovplyvní váš účet.
Odvolaním súhlasu so zdieľaním prechádzky sa okamžite zastaví všetko živé zdieľanie.