Súkromné prehliadanie
S Tailysmate+ môžete zapnúť „Súkromné prehliadanie“ v Nastavenia súkromia. Keď je zapnuté, nezobrazíte sa medzi návštevníkmi profilov, ktoré si prezeráte.
Platí to obojstranne: pri súkromnom prehliadaní neuvidíte ani svojich návštevníkov.