Създаване на линк за гледача
Отворете Профил › Грижа › Карта за гледач, попълнете указанията и изберете колко време е валиден линкът: 1, 3, 7, 14 или 30 дни. След това го споделете.
По-късните промени веднага се появяват на същия линк. Повторното споделяне след изтичане създава нов линк – старите никога не заработват отново.