Новини от гледача
Гледачът може да изпраща кратки бележки и снимки от същата страница, а вие получавате известие. Снимките са лични: виждате ги само вие и членовете на семейството чрез линкове, които спират да работят след около два дни.
Можете да изтриете новина. Новините и снимките се изтриват автоматично 7 дни след края на картата (или когато изтриете любимеца или профила си).