מחיקת החשבון
נכנסים להגדרות › מרכז חשבונות › בעלות ושליטה בחשבון › מחיקת חשבון. החשבון מוסתר מיד ונמחק לצמיתות אחרי 30 ימים. כדי לבטל, מתחברים בתוך 30 ימים.
רשומות מסוימות נשמרות זמן רב יותר רק כשהחוק מחייב (למשל רכישות או יומני אבטחה). מחיקת החשבון לא מבטלת מינוי בחנות.