Mijn account verwijderen
Ga naar Instellingen › Accountcentrum › Accounteigendom en beheer › Account verwijderen. Je account wordt meteen verborgen en na 30 dagen definitief verwijderd. Log binnen 30 dagen in om te annuleren.
Sommige gegevens worden alleen langer bewaard als de wet dat vereist (zoals aankopen of beveiligingslogboeken). Je account verwijderen zegt een winkelabonnement niet op.