Radera mitt konto
Gå till Inställningar › Kontocenter › Kontoägande och kontroll › Ta bort konto. Kontot döljs direkt och raderas permanent efter 30 dagar. Logga in inom 30 dagar för att avbryta.
Vissa uppgifter sparas längre bara när lagen kräver det (till exempel köpuppgifter eller säkerhetsloggar). Att radera kontot säger inte upp en butiksprenumeration.